Uld

Uld er en fantastisk naturfiber, som har helt utrolige egenskaber. Jeg er personligt vild med uld, da jeg syntes at uld er rigtig god til at isolerer og tempererer kroppen. Du føler dig ikke våd, med uld beklædning, da ulden sørger for at transporterer vand væk fra kroppen. Uld er også fantastisk til en varm sweater, inden under regntøj, eller som overtøj, hvis det bliver strikket lidt fast, så har det en rigig god evne, til at holde vandet ude.

Der findes utrolig mange uldgarner på markedet idag, derfor er der også mange forskellige priser, kvaliteter og forventninger til, hvad garnet har af egenskaber. Vi har flere rene uld kvalitets garnet fra Cewec, som er Sensational, en ren merinould til pinde 4,5 til 5, en rigtil blød og lækker kvalitet, som tåler vask i maskinen. 

Derudover har vi Renew, hvor en del af uldfibrene, er genbrugs uld, så her har vi en lækker uldkvalitet, med omtanke for genbrug. Så har vi også valgt at føre Cewec Cataluna, som er en uldgarn til pinde 5, som ikke er farvet, eller behandlet med andre skadelige stoffer, derfor findes den også kun i de farver, som fårene har fra naturens side.

Køb Sensational her:

Køb Renew her:

Køb Cataluna her: