Når Bella Broderi og Hobby har modtaget din ordre, får du en bekræftigelse på, at ordren er modtaget. Herefter afsendes ordren inden for 1-5 hverdage. Bliver leveringen af en eller anden grund forsinket, vil du få besked via e-mail. 

Fragt:
Vi sørger for levering med Post nord.

 Husk: Bestilles der varer for et beløb der overstiger 600; DKK betaler du ingen fragt.

Grundet Corona har jeg valgt at være på den sikre side og fravalgt muligheden for Collect-pakker indtil situationen er stabil igen. Derfor tilbyder jeg kun forsendelse til hjemme adressen. Jeg håber på jeres forståelse.

Alle pakker sendes til hjemme adresse og der pålægger automatik 48; DKK for fragt, hvis der handles for under 600 kr.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

NB: Har du fået besked om, at der er trukket penge på din konto og at varen er afsendt, skulle du gerne modtage varen inden for få dage, eller modtage besked om, at varen er klar til afhentning. Sker dette ikke, så ret henvendelse til os, så vi kan spore din vare. 

Vores varer. 

Garn

Alle vores garner kommer fra firmaet CeWec, som vi har stor tillid til. CeWec leverer kvalitets garner til Danmarks førende garnbutikker. Garnerne er nøje udvalgt og der er kræset for at finde de rigtige farver og kvaliteter. 

Strikke og hækle opskrifter

Disse sælger vi kun i forbindelse med at kunden køber garn til den omtalte model. Vi har enkelte modeller lagt på siden, fra fx. Susanne Gustafsson, som ikke er til salg, hvor du bare skal trykke på linket og så kan du hente opskriften på Susannes blok.

Broderi

Hos Bella broderi og hobby, har vi altid et kæmpe udvalg af kvalitets broderier. Vi køber alle vores broderier fra danske grosister og mange af broderierne er pakket i Danmark. Vores pakninger indeholder garn, stof, mønster, nål og farvebillede. Nogle pakninger indeholder også beslag, men så er det oplyst ved produktet. Oftest skal beslag og rammer købes ved siden af. Vi kan tilbyge flere former for beslag/ophæng, men desværre ikke rammer. Her anbefaler vi at du finder en ramme i et supermarked, hos Søstrene grene eller i en hobby butik.