Når Bella Broderi og Hobby har modtaget din ordre, får du en bekræftigelse på, at ordren er modtaget. Herefter afsendes ordren inden for 1-5 hverdage. Bliver leveringen af en eller anden grund forsinket, vil du få besked via e-mail. 

Fragt:
Vi sørger for levering med Post nord.

 Husk: Bestilles der varer for et beløb der overstiger 600; DKK betaler du ingen fragt.

Er beløbet under 600; DKK så kan du vælge en af følgende muligheder, hvor vi afsender med Post nord.

Ønsker du at pakken sendes til en postbutik er portoen 36; DKK for fragt, hvis der handles for under 600 kr.

Ønsker du at få pakken sendt hjem er portoen 48; DKK for fragt, hvis der handles for under 600 kr.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

NB: Har du fået besked om, at der er trukket penge på din konto og at varen er afsendt, skulle du gerne modtage varen inden for få dage, eller modtage besked om, at varen er klar til afhentning. Sker dette ikke, så ret henvendelse til os, så vi kan spore din vare. 

 

Fortrydelsesret: NB: Vi har ophørs udsalg frta d.17/1-2022 og tager derfor ingen varer retur, så nedenstående gælder ikke mere.

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til den konto, hvor varen er betalt fra, indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du skal hurtigst muligt efter modtagelsen af varen, gøre os opmærksomme på, at du ønsker at returnerer varen igen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bellabroderi.dk, eller på telefon: 29867049. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du gerne vil returnere en vare, er det vigtigt at du vedlægger en seddel med varen, med dit fulde navn og telefonnummer, samt ordre nummer, som du finder på den faktura, som du har fået på mail. Vi har brug for disse oplysninger, så vi kan finde frem til salget og annulerer det og give dig penge retur.

Hvis du vil sende varen retur, skal den pakkes forsvarligt ind. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at deres rettigheder bortfalder. Vi anbefaler at varen returneres via Post nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til bellabroderioghobby.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Det er kundens eget ansvar, at vi modtager pakken retur. Har du spørgsmål så skriv til os på info@bellabroderi.dk eller ring på 29867049.

Varen samt kopi af ordrebekræftelse, eller ordrenummer samt dit fulde navn og telefonnummer, sendes til:

Bella broderi og hobby

Bækkeskovvej 77 1. sal

2700 Brønshøj.

NB: Det er ikke muligt at handle fysiks ved adressen, eller møde op personligt, for returnering.

Fejl: Vi tager forbehold for eventuelle fejl i shoppen. Vi gør naturligvis alt hvad vi kan, for ikke at lave fejl på shoppen i tekster og priser. Men da alt laves af rigtige mennesker, vil der naturligvis ske fejl engang imellem og det beklager vi selvfølgelig. Du må meget gerne oplse os om eventuelle fejl, så vi kan rette dem hurtigst muligt.