Betaling:

Bella broderi og hobby modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Bella broderi og hobby krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering:

Når Bella Broderi og Hobby har modtaget din ordre, får du en bekræftigelse på, at ordren er modtaget. Herefter afsendes ordren inden for 1-5 hverdage. Bliver leveringen af en eller anden grund forsinket, vil du få besked via e-mail. 

Fragt:
Vi sørger for levering med Post nord.

 Husk: Bestilles der varer for et beløb der overstiger 600; DKK betaler du ingen fragt.

Er beløbet under 600; DKK så kan du vælge en af følgende muligheder, hvor vi afsender med Post nord.

Ønsker du at pakken sendes til en postbutik er portoen 36; DKK for fragt, hvis der handles for under 600 kr.

Ønsker du at få pakken sendt hjem er portoen 48; DKK for fragt, hvis der handles for under 600 kr.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

NB: Har du fået besked om, at der er trukket penge på din konto og at varen er afsendt, skulle du gerne modtage varen inden for få dage, eller modtage besked om, at varen er klar til afhentning. Sker dette ikke, så ret henvendelse til os, så vi kan spore din vare. 

 Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 

Vores varer. 

 Broderi

Hos Bella broderi og hobby, har vi altid et kæmpe udvalg af kvalitets broderier. Vi køber alle vores broderier fra danske grosister og mange af broderierne er pakket i Danmark. Vores pakninger indeholder garn, stof, mønster, nål og farvebillede. Nogle pakninger indeholder også beslag, men så er det oplyst ved produktet. Oftest skal beslag og rammer købes ved siden af. Vi kan tilbyge flere former for beslag/ophæng, men desværre ikke rammer. Her anbefaler vi at du finder en ramme i et supermarked, hos Søstrene grene eller i en hobby butik. Vi forhandlerbroderi fra: Permin, Ooenslager, Håndarbejdets Fremme, Eva Rosenstand, Vervaco, Parko og Fru Zippe.  

Reklamationsret: NB: Vi har ophørs udsalg pr. 17/1-20022 og derfor gælder reklemations retten ikke.

Bella broderi og hobby yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Bella broderi og hobby indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Bella broderi og hobby returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes rettes skriftlig eller telefonisk henvendelse til:

Email: info@bellabroderi.dk

Telefon: 29867049. Læg gerne en besked eller send en sms, hvis vi ikke er ved telefonen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Varereturnering foregår til nedenstående adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse og kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Som minimum behøver vi fulde navn på vedkomne, som har bestilt varen, samt ordre nummer.

Bella broderi og hobby

Bækkeskovvej 77 1. sal

2700 Brønshøj.

NB: Det er ikke muligt at handle direkte ved adressen, eller møde op personligt.

Fortrydelsesret: NB: vi har ophørs udsalg fra d. 17/1- 2022 og tager derfor ingen varer retur.

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til den konto, hvor varen er betalt fra, indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du skal hurtigst muligt efter modtagelsen af varen, gøre os opmærksomme på, at du ønsker at returnerer varen igen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bellabroderi.dk, eller på telefon: 29867049. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du gerne vil returnere en vare, er det vigtigt at du vedlægger en seddel med varen, med dit fulde navn og telefonnummer, samt ordre nummer, som du finder på den faktura, som du har fået på mail. Vi har brug for disse oplysninger, så vi kan finde frem til salget og annulerer det og give dig penge retur.

Hvis du vil sende varen retur, skal den pakkes forsvarligt ind. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at deres rettigheder bortfalder. Vi anbefaler at varen returneres via Post nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til bellabroderioghobby.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Det er kundens eget ansvar, at vi modtager pakken retur. Har du spørgsmål så skriv til os på info@bellabroderi.dk eller ring på 29867049.

Varen samt kopi af ordrebekræftelse, eller ordrenummer samt dit fulde navn og telefonnummer, sendes til:

Bella broderi og hobby

Bækkeskovvej 77 1. sal

2700 Brønshøj.

NB: Det er ikke muligt at handle fysiks ved adressen, eller møde op personligt, for returnering.

Fejl: Vi tager forbehold for eventuelle fejl i shoppen. Vi gør naturligvis alt hvad vi kan, for ikke at lave fejl på shoppen i tekster og priser. Men da alt laves af rigtige mennesker, vil der naturligvis ske fejl engang imellem og det beklager vi selvfølgelig. Du må meget gerne oplse os om eventuelle fejl, så vi kan rette dem hurtigst muligt. 

 

Persondatapolitik:

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Bella broderi og hobby hvor de opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren her Ann-marie Skov Danielsen, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Bella broderi og hobby, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Bella broderi og hobby, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@bellabroderi.dk