Fru zippe broderi

Fru Zippe broderier

Fru Zippe er endnu et af Danmarks stolte broderi firmaer. Her går man op i at udvikle de bedste designs i de aller bedste kvaliteter. Fru zippe er omhyggelig og er altid klar til at blive inspireret af nutiden, som man tydeligt kan hos de forskellige designere, som Fru zippe har til at designe broderi for sig. Her får man broderikit smukt indpakket, med alt hvad man skal bruge til at broderer, dog medfølger monterings materialer ikke. Men med de smukt indpakket broderikit, i deres karakteristiske sorte æsker, er Fru zippes broderier altid en god og præsentabel gaveide.

Hos Bella broderi og hobby, har vi igennem mange år forhandlet Fru sippes skønne, anderledes, elegante, sjove og moderne broderier. Det har vi gjort med stolthed, da vi selv er glade for kvaltiet og lækre produkter.

Disse broderier broderes typisk på hør eller stramaj og der bruges Flora spin eller Flora cotton, som alt sammen er af høj kvalitet.

Alle designs er nøje udvalgte og afprøvet, og de er alle sammen trykt i mønstre med farver og gode illustrationer, på papir af god kvalitet, så mønstrene er nemme at broderer efter.

Vi kan desværre ikke have alle Fru zippes broderier på lager på en gang, men vi kan altid bestille broderier fra Fru zippe til dig, også selv om du ikke finder dem i vores web-shop. Du kan altid finde broderierne her: http://www.fruzippe.dk/default.aspx

Broderier fra Fru zippe, findes ofte i serier, det vil sige, at du tit kan broderer flere broderier med samme tema, fx. kyllinger, hane og høne, eller blomster, som er i forskellige stadier i deres levetid.

Her finder man også mere nytænkende broderier, som fx. mobiltaske, etui til ipad, nålepuder, adventskalendre, billeder med budskaber, spøjse puder med aparte motiver og meget mere.

En anden hyggelig betale, som du finder hos Fru zippe, er de mange sjove og finurlige navne, som broderierne hedder, her kan du være Mønsterbryder, en liggehøne eller hvad med en efternøler, navnene er mange.

Jeg som ejer af Bella broderi og hobby, kan varmt anbefale broderier fra Fru zippe, god fornøjelse, med dit næste håndarbejde.

implode-74-0398-20kys-mig-pink-75-0156-20monsterbryder-70-0350-20honsestrik-74-0348-20