Fødsel og dåb.

Dåb og fødselsminder.

I Danmark har vi mange stolte traditioner, som vi går meget op i, og her hos Bella broderi og hobby, har vi selvfølgelig masser af broderi til disse mærkedage og højtider.

Der er rigtig mange som syntes at det er rart, at have et minde om dåben eller fødslen af deres lille mirakel.

Derfor har vi rigtig mange kunder, som broderer dåbs og fødselsminder i form af klokkestrenge, billeder eller puder. På disse broderier kan man typisk broderer barnets navn, fødselsdag og tidspunkt, eller dåbsdag og hvilken kirke den lille pige eller dreng, bliver døbt i.

Når du handler disse broderier hos Bella broderi, skal du altid huske at læse i teksten, om der medfølger rammer, beslag/ophæng, klokke, sut eller andet, som du skal bruge til montering af broderiet. Det er nemlig meget individuelt, om disse materialer medfølger, det afspejler sig som regel også i prisen. Men du kan selvfølgelig altid købe disse materialer ved siden af.

Da broderier til dåb og fødsel er noget af det vi sælger rigtig meget af, har vi selvfølgelig et stort udvalg, samt fornuftige prisrer.

Vi bestræber os selvfølgelig også på at afsende varen, så hurtigt som muligt og er der et problem med leveringen skriver vi til dig.

Nogle af vores klokkestrenge er så smarte, at de er både til dreng og pige, her er det måske kun navnet der ændres, så du kan broderer det meste, allerede inden barnet er født og det er jo ret smart, hvis man vil give klokkestrengen, som gave på hospitalet.

Jeg håber at du kan finde et broderi du kan lide, ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har fundet et broderi hos en af vores grosister, som vi ikke tilbyder på shoppen.

Vi har broderier fra:

Permin

O. oenslager

Svarta Fåret

Håndarbejdets Fremme.

BS2409.klokkestreng0150-36 u kantklokkestreng-13-280-20dabs-klokkestreng-13018-20